top of page

tor. 09. sep.

|

Webinar/fysisk møtested

Medlemsmøte: "Er tiden for de store reformene forbi?" Torsdag, 9. september, kl. 17

Er tiden for de store reformene forbi?», torsdag 9. september, kl. 17.00 Slutt med store, dyre og kompliserte reformer. Vær mer pragmatiske og skap nødvendig endring og omstilling skritt for skritt. Dette er et av budskapene fra Jan Grund i hans nye bok om «Styring og ledelse – balansens kunst».

Registreringen er nå lukket for dette møtet
Flere arrangementer kommer
 Medlemsmøte: "Er tiden for de store reformene forbi?" Torsdag, 9. september, kl. 17

Tid og sted

09. sep. 2021, 17:00 – 18:30

Webinar/fysisk møtested

Gjester

Om arrangementet

Praktisk info

For fysisk påmeldte

Oppmøtested: Møt opp i Akersgata 64 og registrer dere i resepsjonen. Møterom er A64 (Hovedbølet). Angi navnet til Janine Schøller-Bøyum. Vi anbefaler at dere setter av 15 min til dette før møtestart.

Smittevern: Vi påser at smittevernsmessige retningslinjer blir opprettholdt. Dersom du føler deg syk på angitt dag er det viktig at du gir oss beskjed til sekretariat@nafnet.no om at du ikke kan møte opp. Det vil fortsatt være mulighet til å delta digitalt.

Sosial samling i etterkant av møtet: For interesserte vil det være mulighet for sosial samling på Peppes Pizza i Stortingsgata 4 (ca. kl. 18.45 avhengig av møteslutt). Utgifter vil ikke dekkes av NAF, men det er viktig at du gir oss beskjed til om du vil delta på dette, så vi kan reservere nok plasser. Tilbudet er åpent for alle påmeldte. 

For digitalt påmeldte

Digital møtelenke: https://dss_lydogbilde.23video.com/20210909naf-medlemsmote/2c28c62aa188a5686ad9 Passord: 202109NAFmøte

Opptak av møtet: Det vil gjøres opptak av innledning og forberedt kommentar. Denne vil tilgjengeliggjøres på nafnet.no. Vi vil sende ut lenken til opptaket til alle medlemmer i etterkant av møtet.

Spørsmål? Ta kontakt med sekretær Sverre Skre på sekretariat@nafnet.no eller 948 91 466.

Dele dette arrangementet

bottom of page